Grace-gospelyhtye

 Grace-gospelyhtye

Grace soittaa suomenkielistä gospelia ja hengellistä pop/rock-musiikkia. Kappaleet ovat pääosin itse sävellettyjä. Kaisa Kalliomäki laulaa ja soittaa kitaraa ja Aaro Alaspää säestää pianolla. Kappaleiden aiheet liittyvät elämään sen monenkirjavissa sävyissä. Kappaleista voi tunnistaa niin rakkauden, ilon, surun ja toivon sävyjä. Osassa kappaleista saattaa löytyä myös suoria viittauksia Raamatun kertomuksiin, osassa taas on kuultavissa vivahteita elämän varrelta ja ihan tavallisesta elämästä. Kaisa ja Aaro ovat naimisissa ja musiikki on tärkeässä osassa molempien elämässä.

“Kaikki musiikki on hengellistä,
kun tarkkaan kuuntelee.”

Kaisan pääasiallinen instrumentti on laulu, mutta hän soittaa myös muita instrumentteja. Kaisan musiikki genreistä pop, rock ja metalli ovat lähinnä sydäntä, klassisen puolen koulutuksista huolimatta. Kaisa tunnetaan mm. bändeistä: Methanol inc, Vintage od rock band, Crimson crow ja useista muista projekteista esim. Kaisa ja kitara, tai grace duo, jne. Kaisa sanoittaa, säveltää ja sovittaa biisejä. Taitoihin kuuluu myös äänitys, miksaus ja masterointi. Kaisan mukaan kaikki musiikki on hengellistä. Kun tarkkaan kuuntelee sanoja ja melodioita, voi kuulla kaikessa jotain pyhää.


Kaisa ja Aaro ovat musisoiva pariskunta.
Heidän musiikissaan kristillinen sanoma on läsnä
koskettaen elämän eri sävyjä ja vivahteita.

Kaisa ja Aaro ovat musisoiva pariskunta

Aaro Alaspää on ammatiltaan kanttori, muusikko ja maanviljelijä. Omia kappaleita hän on kirjoittanut nuoresta asti, mutta julkaissut niitä vasta myöhemmällä iällä. Aaron pääsoittimet ovat piano ja urut, mutta hän osaa soittaa myös muita instrumentteja. Myös äänitystyö onnistuu.


Grace-duon gospelkonsertti: 

laulu, Kaisa Kalliomäki; 

piano, Aaro Alaspää

La 23.3. klo 18.00

Tuuloksen kirkko

Vapaa pääsy

Tervetuloa konserttiin

Suomalaista gospel- ja popmusiikkia soittava Grace esiintyy Tuuloksen kirkossa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kivennavan Pyhän Pietarin kirkko 1808–1939

Lepää Herrasi huomassa - Sari Kristiina Järä (28.04.1970 - 04.07.2022)

Lammin seurakunnan kirkkokuoron historiaa