Esittelyssä Jenni Toivonen, uusi/vanha nuorisotyönohjaajamme!


Moikka!

Olen Jenni Toivonen, 37-vuotias neljän lapsen äiti ja yhden miehen vaimo Lammilta. Olen koulutukseltani sosionomi (AMK) ja kirkon nuorisotyönohjaaja, johon valmistuin Järvenpään Diakonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2005. Tämän jälkeen olen ehtinyt tehdä nuorisotyönohjaajan töitä muutamassa eri seurakunnassa. Nuorisotyönohjaajan virkaan tänne Lammille minut valittiin keväällä 2011, jolloin ehdin tehdä töitä noin vuoden verran, kunnes jäin äitiyslomalle. Nyt reilun kahdeksan vuoden vanhempain- ja hoitovapaiden jälkeen olen palannut virkaani Lammin seurakunnan työntekijätiimiin nuorisotyönohjaajaksi.


Työnkuvaani Lammin ja Tuuloksen alueilla kuuluu kaikki seurakunnan järjestämä nuorisotyö 6-18-vuotiaille. Rippikoulut haukkaavat siitä suuren osan, koska rippikoulussa on paljon muitakin kokoontumisia kuin vain viikon rippileiri kesällä. Lisäksi säännöllisempää toimintaa ympäri vuoden ovat esimerkiksi alakouluikäisten iltapäiväkerhot Lammilla Keitaassa ja Tuuloksen seurakuntakeskuksessa sekä isoskoulutus ja nuortenillat n. 15–18-vuotiaille. Usein nuoret aikuiset, eli n. 18–29-vuotiaat, jäävät herkästi vaille seurakunnan kosketuspintaa, joten minuun saa ottaa yhteyttä. Katsotaan, josko olisi tarvetta järjestää toimintaa myös heille.


Olen innoissani palaamassa työhöni. Töihin paluu on ollut yllättävän helppoa, koska paikat ja ihmiset ovat ennestään tuttuja, joten sellaiseen tutustumiseen ei ole tarvinnut erikseen varata aikaa. Toki moni asia on kehittynyt ja muuttunut näiden vuosien aikana, jotka olen ollut pois. Eli silti paljon uuden oppimista on ollut ja tulee olemaan. Olen tuntenut olevani erittäin tervetullut takaisin. Kivointa työssäni on lasten ja nuorten kohtaaminen sekä eri verkostojen kanssa tehtävä yhteistyö. Lisäksi rakastan musiikkia ja laulamista ja on erityisen hienoa, että sitä taitoa saa käyttää tässä työssä erittäin paljon. Tärkeintä tässä syksyssä on saada perustoiminnot pyörimään ja kasvottua vähitellen lammilaisille ja tuuloslaisille lapsille, nuorille ja heidän perheilleen.


Jenni Toivonen, uusi vanha nuorisotyönohjaajamme!
Jenni 


Toivottavasti tavataan!

Siunattua syksyä ja pidetään itsestämme ja toisistamme huolta!

 


Jenni Toivonen,

 p. 0408049508,

jenni.toivonen@evl.fi

Instagram: latu_nuoret

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kivennavan Pyhän Pietarin kirkko 1808–1939

Lepää Herrasi huomassa - Sari Kristiina Järä (28.04.1970 - 04.07.2022)

Uusi seurakuntatalo - rakennusprojektin tilannekatsaus